Stockholm

Ja då har jag kommit hem från min och Lorens lilla semester till Stockholm.
Vi åkte och kom hem idag vid lunch. Vi har haft det jätteroligt!!

På onsdagen när vi kom till Stockhom så gick vi och kollade stan..handlade en massa och bara myste. Sen gjorde vi oss klara och gick ut med mamma, Micke och Hannah och tog en drink innan vi mötte Mickes bror och gick och käkade på ett ställe Micke hade beställt bord på.
På torsdagen var vi uppe tidigt och mötte upp mamma, Micke och Hannah och åkte ut på junibacken, akvaria, skansen och grönan. Hade det mysigt men på skansen trodde jag att mitt hjärta skulle stanna..hahaha!!! Vi alla gick nämligen in till lemurerna för att kolla lite på dom och när jag minst anar det så kommer det fram en lemur utan att jag ser det och börjar ta mig på armen. Jag skriker till oc skrämmer alla i min omgivning. Han gjorde inte illa mig..blev bara så jävla rädd. Men nu efteråt då vi pratar om det så skrattar jag åt de..men då va de inte roligt ;)
Sen idag hann vi inte göra så mycket för vårat tåg gick 8.30 men jag är väldigt nöjd över semestern iaf, för vi fick umgås och göra nåot annat för en gångs skull..men nu längtar vi till onsdag, för då ska vi åka på kryssning :)

// Michaela

Solig måndag

Sitter nu hemma hos mamma i Bergvik.. har jobbat hela dagen och ska även jobba imorgon hela dagen. Sen har jag ledig tills på måndag tror jag de är..ska bli super skönt att bara ta de lugnt!!!
Jag och Lorens åker till Stockholm på onsdag till fredag. Vi ska shopa, äta god mat ( på onsdag kväll 18.30 har vi bokad bord), gå på grönan och skansen, träffa mamma, Micke och Hannah som kommer från Göteborg då + att jag ska få träffa några släktingar till Lorens. Dom är de första jag får träffa öga för öga..andra har jag bara pratat i telefonen med. Så jag är lite nervös faktist, förstår inte varför..men men.

Livet annars ser väl bra ut :)

Det var Bergviksmarknaden ihelgen så jag var dit lördag kväll och söndag dag. Men jag måste få säga de, det var bättre förr när jag var liten. Vet inte varför men de va inte lika mycket folk förutom i öltältet och de kändes liksom inge bra.
Men förfesten hos Håkan och Linda var lika roligt som vanligt. Det enda jag blev lite ledsen på va att en av mian vänner var inte riktigt sig själv på hela kvällen/helgen. Tyvärr vet jag inte varför, jag har mina funderingar om varför..men mer än så blir de väl inte med den saken. Jaja...

Sen har jag börja funderat idag, hur F-A-N jag ska försöka ta mig i kragen och hitta någon stans att börja sjunga. Jag vill sjunga sjunga sjunga!!!!!! Saknar den tiden då jag tillbringade minst 3timmar i veckan och sjöng i kyrkan..vill försöka hitta tillbaka till de. Men hur? Vilken kör? Ska de bli en kyrkokör eller någon annan kör? Sen vill jag ju också sjunga mer ute som förr, då åkte jag runt bland kyrkor och sjöng för fulla muggar. Nu blir det inget :(
Sist jag sjöng riktigt med piano och från mitt hjärta var på morfars bergavning. Efter de så har allt bara dött på något sätt. Jag var en sväng och sjöng med Becca och min lillasyster Hannah på mitt jobb..men de är liksom inte samma sak som att få stå i tex kyrkan längst fram med en pianist och få sjunga låtar direkt från hjärtat. Jag ryser innom mig bara jag tänker på de. Tog fram mina gamla noter från gymnasiet nu ikväll och små sjöng lite..så jag har ju kvar rösten ;P
Sen hittade jag massor av gospel låtar sen vi med ungdomskören var och sjöng gospel i Gävle på konserthuset.
Så är det någon som kan tipsa mig om en kör som inte ligger för långt bort eller hur jag ska ta mig vidare skriv något.
Jaja, jag får väl annars nöja mig med att sjunga i dushen och fram för spegeln när inte Lorens är hemma..

//Michaela

Torsdag kväll

Klockan är 21.00 om typ 15min och jag sitter i soffan hemma hos mormor.
Har skit ont i ögonen :(
Blir säkert läggdax snart eftersom jag ska iväg och jobba imoron bitti 7.00-15.00
Längtar efter min älskade jättemycket!!!
Men imorogn efter att jag varit hos Jenny ska jag åka hem till honom :)
Men sen ska jag iväg på lördag morgon igen och jobba 7.00-15.00 efter jobbet sen ska jag hämta upp Säll och vi åker hem till mig för att fixa oss lite innan vi drar till Håkan och Linda.
Sedan blir det Bergviksmarknaden 1t imme eller så innan min älskade kommer och hämtar mig.
Får inte bli för länge där eftersom jag ska vara pigg och försöka jobba kväll på söndag..suck, känns som om jag bara jobbar, jobbar och jobbar. Men så är faktist livet, jobbar jag inte får jag inge pengar..så jobba MÅSTE jag göra!

Idag föresten gick jag från Stugsund till stan och hem igen..sen tog jag bussen ut till mormor.
Bytte om där och gick på fotbollsträning som jag typ inte har gjort på hundra år. Men de va skönt och roligt :)
Så dit ska jag dra mig fler gånger ;P

//Michaela

Torsdag, ledig dag!

Kändes så skönt att vakna upp imorse när jag visste att jag har en ledig dag idag :)
Ska strax ta mig lite frukost sen ska jag ta en promenad på typ 1,5-2timmar.
Sen blir det nog att föröska plocka ihop lite här hemma för resten av dagarna innan vi ska på semester ska både jag och Lorens jobba varje dag. Plus att det är bergviksmarknaden, hur jag nu ska få in den i mitt schema..suck!
Jag hatar när det blir så mycket och jag inte vet hur jag ska göra med bil och sova över i bergvik kanske eller hur de blir.
Men jag måste ta och försöka bestämma mig idag så jag vet hur jag ska planera allt.
Gör jag inte det får jag väl ett sammanbrott innan det är klart ;P

// Michaela

Tisdag

Fy fan, då har jag äntligen kommit hem från några dagar hemma hos mamma. Va inte de roligaste dagarna men de får gå..måste ju sova där när jag jobbar som jag gör och har inte tillgång till bil. Men jag hoppas de inte blir fler gånger..men man ska aldrig säga aldrig. När jag minst anar de måste jag dit igen.
Angående mat och motion så har de gått ganska bra. Har inte skåpätit eller tagit godis och dricka nu på 4dagar..nu är de ist körsbärs tomater och riskakor. Vet att de kanske inte är så bra..men vad ska jag göra när såget kommer.
Träningen däremot har varit sämre..stod på cross traien i typ 20min på söndagen och en liten promenad i dag på typ 30min..men imorgon ska jag försöka ta ett gym pass eller annars en lång promenad innan jag ska iväg och jobba kl:14-22.
Gruvar mig för det arbets passet..men jag ska ta mig i kragen och utföra det :)

// Michaela

Dag 1, lördag

Yes då börjar jag min första dag med de jag måste klara. Har inte sagt de till någon men jag kan säga de nu här för då måste jag ju fixa de de blir ju liten press ;P
Jag har beslutat mig att jag verkligen MÅSTE nu ta mig i kragen och gå ner minst 10kg, helst ska det bli 17kg.

Mitt uppläggg nu ibörjan ligger till så här:
Varje dag måste de ätas frukost, lunch och middag + 2 mellanmål.
Dricka minst 3liter vatten per/dag + att innan varje måltid ska jag dricka glas vatten.
Inge godis, dricka, alkohol och sånt som man inte bör stoppa i sig för mycket av om de inte är nå speciellt.
Inget skåpätande!!!!
Varje dag ska det finna minst 1 promenad på ungefär 40min.
Minst 3gånger i veckan ska jag gå på gym i ungefär 1timme 30min.

Jag börjar så och ser hur det funkar. Har om mål inne i mig att allt eftersom jag kommer in i detta så höjer jag kraven mer occh mer. Men för att inte skrämma mig själv u från början så startar jag de så här. Tidigare gånger jag har haft planer så här så har jag dragit ort allt och inte tillåtit mig göra något, och då ger man lätt upp.
Men förhoppningsvis har jag väl lärt mi något av mina misstag ;P

Dagens schema ser ut som följande:

10.00 frukost= fil med sesamfrön och 0,5 päron, 1 smörgås med skinka och 1glas juice.
12.00 mellanmål= 1 riskaka och 0,5 glas juice
14.30 lunch= chili concarne (felstavat)
Promenad på cirka 1-2timmar
18.30 mellanmål= 1 näve nötter
21.00 middag= smoothe

//Michaela

F.o.m imorgon den 17/6

Nu har jag bestämmt mig till 110%,  så imorgon startar jag med min dröm.
Nu ska jag banne mig visa att jag också kan nå de jag vill..jag har sagt det många gånger förr men nu är jag less.
Nu måste jag fixa detta annars blir mitt liv ett enda kaos och förstört.
Så jag sätter mål..

// Michaela

Vilken start

Ja då har man skaffat sig en blogg som alla andra har gjort :)
Känns roligt och jag hoppas den blir till den nytta jag har tänkt mig.
Nu måste jag bara vänja mig att skriva så här och bli lite mer öppen kanske, eller?
Jaja, det fixar sig..som alltid annars ;)

// Michaela

RSS 2.0